Tööandjate Keskliit

Toiduliit kutsub osalema avatud toidutööstuse nädalal ja teistel üritustel

27. maist kuni 2. juunini toimub juba neljas avatud toidutööstuste nädal, kuhu toidutööstustel on veel võimalik registreeruda. Osalema on oodatud kõik ettevõtted, kes tegelevad toidu tööstusliku tootmisega ning turustavad oma toodangut ka jaekaubanduse vahendusel. Huvilistel palume osalemissoovist teada anda  aadressile: inge@toiduliit.ee

Avatud toidutööstuste nädalat veavad Maaeluministeerium, Eesti Toiduainetööstuse Liit (Toiduliit) ja Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda.

 Osalemine kõikidel üritustel on tasuta, aga vajalik on eelregistreerimine


24. aprillil toimub konverents „XIII Toiduainetööstuse Aastakonverents“ Olümpia hotellis. Eesmärgiks anda ülevaade toiduainetööstuse sektori hetkeseisust ja prognoosidest tulevikuks. Põhiteemadeks: Toiduainetööstus ja majanduskeskkond ning toiduainetööstuse mõjutegurid. Konverentsi lisaväärtusena ning meedia huvi suurendamise eesmärgil toimub konverentsi raames ka tootekonkursi “Eesti Parim Toiduaine 2019” võitjate autasustamine. Täpsem info ja registreerimine siin.


25. aprillil toimub Tallinnas infopäev Standarditel põhinevad toiduohutuse juhtimissüsteemid. Eesti Toiduainetööstuse Liit korraldab infopäeva toitu valmistavatele ja töötlevatele ettevõtetele, et tutvustada erinevaid toidu ohutuse ja kvaliteedi juhtimise süsteeme. Infopäeva eesmärgiks on anda osalejatele praktiline ülevaade erinevatel standarditel põhinevatest juhtimissüsteemidest, tutvustada nende juurutamise põhimõtteid ja võimalusi. Käsitleme nt ISO 9001 (Quality management system), ISO 22 000 (Food safety management), FSSC 22000 (Food Safety System Certification), BRC (British Retail Consortium), IFS (International Featured Standard) standardite nõudeid sh tuues välja nende erinevused. Tutvustame sertifitseerimise süsteemi ning arutleme, milline on standardite rakendamisest saadav kasu ettevõttele.

Täpsem info ja registreerimine siin.


4.-5. mail toimuval Eesti Toidumessil “Sööma!” on Toiduliit väljas ühisstendiga. Messi missiooniks on anda  külalistele ülevaade Eesti inimeste toidulaua hetkeseisust ja arengutest.


Seoses ringmajanduse strateegiale üleminekuga ning muude, eriti plasti ja pakendeid puudutavate regulatsioonidega, on vajadus infopäeva järele, kus on võimalus saada ülevaade pakenditega toimuvast turul ning kuulata ka praktikultelt uusi tehnoloogiaid, võimalusi tulevikuks. 9. mail leiab aset seminar “Pakendid, pakendijäätmed ja uued võimalused“. Täpsem info ja registreerimine siin.

 

Jälgi meid Facebookis   
×