Tööandjate Keskliit

Hotellide ja restoranide avatud uste päevad

Eesti Hotellide ja Restoranide Liit (EHRL) korraldab märtsis aktsiooni „palun segada“, mille jooksul kutsutakse noori kuni 45 minutit kestvatele ekskursioonidele, et tutvustada hotelli-ja restoranikülalistele sõna otseses mõttes nende köögipoolt.

EHRL tegevdirektori Maarika Liivamägi sõnul on aktsiooni eesmärgiks tutvustada noortele inimestele karjäärivõimalusi hotellides ja restoranides. „Kampaanias ootame osalema põhikooli lõpuklasse ning kesk-ja kutsekooli noori ja nende juhendajaid. „Palun segada“ kampaania toimub vahemikus 18-22.märts 2019. Me üritame kaasata võimalikult palju majutusasutusi ja toitlustuskohti, et kõik Eesti maakonnad oleksid laiapõhjaliselt esindajatud ja noored leiaksid tee potentsiaalsete tööandjateni“, ütles Liivamägi.

EHRL-i kuulub 198 Eesti hotelli ja toitlustusasutust. Liivamägi sõnul loodab EHRL aktiivset osalemist kogu turismimajanduse sektorist.

Jälgi meid Facebookis   
×