Tööandjate Keskliit

Avatud uste nädal Eesti hotellides ja restoranides

AVAME HOTELLIDE JA RESTORANIDE UKSED ÜLE EESTI 18-22. MÄRTS.

Võta kaasa sõber või klassikaaslased ning tulge uudistama, kuidas käib töö hotelli- ja restoranimaailmas.
Saad teada: kuidas valmib gurmeetoit, kui saalis ootab 150 diplomaati? Mida teevad kokk ja pagar köögis? Kuidas koristada korrusetäis tube rekordajaga? Milliseid oskusi vajavad hotellijuht ja tippkokk?

MILLISEID VÕIMALUSI PAKUB HOTELLINDUS JA RESTORANIÄRI?

  • Sinu töö on vaheldusrikas. Hotelli- ja restoranisektoris leiad oluliselt põnevamaid ametikohti kui üheksast viieni kontoritöö.
  • Lood hulgaliselt väärtuslikke kontakte. Olenevalt positsioonist suhtled päevas kümnete, sadade, või isegi tuhandete inimestega. Uued kontaktid avavad elus võimalusi, millest ehk varem ei osanud unistadagi.
  • Avad ukse kõikjale maailma. Kõikides riikides asuvad hotellid, restoranid ja kohvikud ning Eestis omandatud oskused on hinnatud ka Dubais, Helsingis, Amsterdamis, Pekingis või näiteks mõnel eksootilisel lõunamaa saarel.
  • Sinu tööd märgatakse ja hinnatakse. Hea toit ja kvaliteetne öömaja puudutavad meid kõiki ning oma tööd põhjalikult tundvad inimesed on selles sektoris igal ajal nõutud.
Pane siin ennast huvilisena kirja ning osaled üllatusauhinna loosis!

Loosimine toimub 18. märtsil 2019.

Loe lähemalt ja registreeru: https://ehrl.ee/avatud-uste-paevad/ 

Jälgi meid Facebookis   
×