Tööandjate Keskliit

Kas ja mis on teistmoodi toidu- ja joogitööstuses?

Eesti Toiduliit korraldab Tallinna Ettevõtluspäeva raames 6. oktoobril virtuaalse seminari teemal “Kas ja mis on teistmoodi toidu- ja joogitööstuses”.

Keskendume peamiselt muutustele toiduainetööstustes, mis leidsid aset olukorras, kus majandus mõneks ajaks seiskus ning sundis väljakujunenud rutiinist välja astuma ja oma tegevuse ümber tegema. Paindlikkus, kiirus ja kohanemisvõime olid olulised märksõnad, et ellu jääda, sest üleöö saabunud kriis esitas palju väljakutseid. Räägime, millised olid väljakutsed ja mida ettevõtted ellujäämiseks väga kiiresti tegid? Kas muudeti väärtushinnanguid, tegevusstrateegiad, millised on  sektori tulevikutrendid?

Mida positiivset kriis tegi (kas midagi tehti kiiremini, uuenduslikumalt), millele tõuke andis? Kuidas näevad ettevõtjad oma sektorite tulevikku ajal, kui koroonapiirangud jäävad kehtima ilmselt pikaks ajaks (vahe hoidmised tootmistes, viiruse leviku tõkestamine, asutusi suletakse/avatakse/taassuletakse/avatakse) – kuidas see mõjutab koduturul müüke, eksporti? Mida soovitame inimestele, kes kõik on meie tarbijad?

Üritus toimub 6. oktoobril kell 12:45 – 13:30 ning diskussioonivooru moderreerib Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp.

Osalejad:
Anne Mere – suurima toidutööstuse HKScan Estonia juhatuse esimees
Triin Kutberg – Alkoholitootjate ja maaletoojate liidu juht
Ruta Kallaspoolik – Saaremaa Piimatööstuse turundus- ja ostujuht

Seminar on osalejatele tasuta. Registreerimine ettevõtluspäeva kodulehelt. Küsimused osalejatele palume esitada hiljemalt 4. oktoobriks SIIT.